Korihait ajautumassa tappioputkeen

0

Kolme tappiota viiden päivän sisään. Siinä tilastofakta, joka torstai-iltana näkyi haipelureiden kasvoilta. Korisliigan arki on iskenyt kasvoille. Vierasjoukkue KTP imi petokalalta energian pois ja osasi myös hyödyntää Korihaiden heikkouksia. Näillä eväin vierasjoukkue haki 66-85 vierasvoiton Pohitullista.

Ainoastaan kolme pelaajaa oli sellaisella tasolla, jolla heistä voidaan olettaa. Marcus Van (9/17) repi ja raastoi tuttuun tyyliinsä, vaikka KTP käytti välillä kahtakin isoa pelaajaa korin alla. Korihaiden pienuutta vastustajat tulevat varmasti tulevaisuudessakin hyödyntämään. Mikael Herbert (10p.) ja Eero Lehtonen (6p.) pystyivät pitämään oman tasonsa.

Korihait ei päässyt ensimmäisen jakson jälkeen viittä pinnaa lähemmäksi missään vaiheessa. Pienten hyvien hetkien jälkeen KTP hyödynsi välittömästi paikkansa ja joukkueen jenkkinelikko teki kaikin tavoin huomattavasti parempaa työtä kuin ukilaisten Amerikan avut.

Reginald Bratton teki eniten pisteitä (19p.), mutta suurin osa pisteistä tuli vasta pelailuksi menneellä viimeisellä neljänneksellä.