Korihait tuhri ratkaisupaikkansa Kauhajoella

0

Kauden paras vierasottelu tuotti saman tuloksen, mitä aiemmatkin yritykset. Siis ei sarjapisteitä. Haiparvi oli Kauhajoen Karhun vieraana useaan otteeseen johdossa toisella puoliajalla, mutta päästi isännät karkuun sähläämällä itse. Karkulaista ei enää yrityksestä huolimatta tavoitettu. Taululle jäivät lukemat 102-94.

Kaksi turhaa ratkaisua vaikutti lopputulokseen yllättävän paljon. 27 pistettä petokalalle tehnyt Emmanuelle Holloway oli liian innokas kolmannen jakson lopulla ja päätti heittää suoraan levypallosta, kun olisi pitänyt pelata pitkä hyökkäys. Viimeisillä sekunneilla Kauhajoki iski kolmosen ja tasoitti tilanteeksi 73-73.

Isännät täräyttivät viimeisen neljänneksen alkuun toisen ”kolkin”. Seuraavassa hyökkäyksessä Dominique Lee pelattiin aivan vapaaksi, miehen donkki kimposi takaraudasta kentälle. Pallo kotijoukkueelle ja taas helähti kolmonen omassa päässä. Näistä Kauhajoki sai voimaa ja alkoi repiä eroa.

Lee kasasi 23 pistettä, Marcus Van (19/13) oli tutun vahva korin alla. Reginald Bratton (11p.) ja Mikael Herbert (10p.) pääsivät kohtuullisille pisteille. Korihaiden päävalmentaja luotti lisäksi vain Mikko Jaloseen, joka antoi kuusi koriin johtanutta syöttöä. Heittouhkaa ei Jalosesta alkukauden perusteella tunnu olevan. Pisteitä kertyi nyt kaksi. Samaan pääsi Vesa-Pekka Laine.

Korihait kohtaa torstaina Kobrat Lapualla.