Petokala uinui ensiminuutit Helsingissä

0

Korihaiden haaveet ensimmäisestä vierasvoitosta murenivat jo avauspuolikkaalla. Helppojen heittojen missaaminen, levypallopeli ja kotijoukkue Seagullsin kova puolustus käänsivät vaakakupin Helsingin suuntaan turhan nopeasti.

Seagulls johti jo puoliajalla 45-26, eikä näin kovaa joukkuetta vastaan vieraskentällä siitä enää nousta. Petokala ryhdistäytyi toisella puolikkaalla ja sai kaunisteltua loppunumeroiksi 85-71.

Ukilaisten jenkkinelikolla jäi huikeasti parannettavaa. Reginald Bratton sai sentään 11 pistettä aikaiseksi, vaikka hänellekin tuli liikaa ohiheittoja. Muu trio vaelteli täysin yössä. Dominique Leen saldo oli neljä pistettä ja Marcus Vanin vain kaksi. Kyseisten herrojen kaikki pisteet tulivat vapaaheitoista eli pelitilannekoreja ei kumpikaan kyennyt tekemään.

Myös levypallopelissä Korihait otti selvästi takkiin (32-43).

Ilahduttavin osa-alue oli nuoriso. Panu Peltokangas pussitti 11 pinnaa, Aapeli Alanen lyhyessä ajassa vain yhden vähemmän. Myös Mikael Herbert (10p.) ja Eero Lehtonen (6p.) onnistuivat.

Korihaiden pitää nollata tämä äkkiä. Torstaina vastassa on KTP ja paikkana Pohitulli.