Petokalan tuska ei hellittänyt vieläkään

0

Alkukaudesta vaikeuksiin joutuneet Tampereen Pyrintö ja Korihait hamusivat sarjapisteitä keskinäisessä taistossa. Sarjataulukko oli samassa linjassa ottelun tason kanssa. Vääntö oli kahden tuskaisen ryhmän vaellusta, joka päättyi niukasti Pyrinnön eduksi numeroin 77-75 (36-29).

Yhdestä asiasta haiparvea on kehuttava, nimittäin peräänantamattomuudesta. Joukkue nousi ties kuinka monta kertaa yli viiden pisteen erosta takaisin peliin. Ongelmaksi Pyynikillä tuli kaamea määrä alokasmaisia virheitä, jotka pilasivat kamppailun. Syöttöjä seinille, huolimattomuutta pallonhallinnassa ja virheen ottamista väärään paikkaan. Pyrinnölle menetyksiä tuli seitsemän, Korihaille masentavat 19.

Korihait sai vielä runsas kymmenen sekuntia ennen loppua pallon itselleen ja sai pelattua Vesa-Pekka Laineelle loistavan heittopaikan kolmosviivan taakse. Laineen heitto ei uponnut kuin ei myöskään Mikael Herbertin jatkoyritys lähempää ja Pyrintö pääsi juhlimaan.

Kokoonpanosta puuttuivat Reginald Bratton sekä loukkaantuneena oleva Panu Peltokangas. Peliaikaa tulikin monelle pelurille runsaasti. Mikko Jalonen pussitti korkeimman pistemäärän (17) ja antoi lisäksi miehelle vakiomäärän viisi syöttöä.

Dominique Lee (12/10) ja Marcus Van (13/11) olivat vahvoja korin alla.

Peräkkäisten tappioiden määrä on nyt jo kuusi. Seuraavaksi voittojen tielle yritetään päästä perjantaina, kun Korihait kohtaa kotikentällä Joensuun Katajan.