Yksi kuoli ja kolme loukkaantui vakavasti kolarissa Vehmaalla

0

Vuonna 1950 syntynyt mies kuoli sunnuntaina iltapäivällä kahden henkilöauton rajussa nokkakolarissa Y-tiellä, Vehmaalla. Miehen kyydissä olleet kaksi matkustajaa, mies ja nainen sekä toisen auton kuljettaja, vuonna 1996 syntynyt mies, loukkaantuivat vakavasti.
Onnettomuus tapahtui Y-tien pitkällä suoralla, Kustavintieltä noin kilometrin verran Vehmaan suuntaan. Pelastuslaitos sai hälytyksen sunnuntaina puoli viiden aikoihin iltapäivällä.

Onnettomuuspaikka Y-tiellä oli suljettuna liikenteeltä lähes kolmen tunnin ajan. Paikalla oli kiertotie käytössä.

Poliisin tietojen mukaan harmaa Honda Civic -merkkinen henkilöauto oli ajautunut vastaantulevien kaistalle aiheuttaen autojen yhteentörmäyksen. Tekoja tutkitaan tällä hetkellä tappona, kahtena tapon yrityksenä ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja harmaasta Honda Civicistä Y-tiellä. Havainnot voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen vihje.uusikaupunki@poliisi.fi.