Autotehdas palkkaa yli 1100 uutta työntekijää

0
Mercedes-Benzin GLC-katumaaasturin sarjatuotanto alkaa autotehtaalla ensi vuoden alkupuolella.
Mercedes-Benzin GLC-katumaasturin sarjatuotanto alkaa autotehtaalla ensi vuoden alkupuolella.

Valmet Automotive palkkaa yli tuhat uutta autonrakentajaa ja 100 toimihenkilöä Mercedes-Benzin GLC-katumaasturin tuotantoon. Kyseessä on autotehtaan historian suurin rekrytointi.

Rekrytoinnit toteutetaan usealla kampanjalla, joista ensimmäinen alkaa tänään keskiviikkona. Avoinna on nyt 250 työpaikkaa.

Katumaasturin sarjatuotanto alkaa ensi vuoden alkupuolella. Mercedes-Benz ei ole kertonut, kuinka paljon katumaasturia tehdään Uudessakaupungissa ja kuinka pitkä sen valmistussopimus on. Se on julkistettu, että katumaasturia tehdään tehtaalla suurin piirtein saman verran kuin A-sarjaa tehdään vuosien 2013–2016 sopimuksella eli yli 100 000 autoa.

Valmet Automotivella on valmistussopimus myös A-mersun tuotannosta vielä ensi vuodelle. Ja viime vuonna tehdas teki A-mersun valmistuksessa oman tuotantoennätyksensä, vajaat 70.000 autoa.

Autotehdas nostaa nyt tuotantokapasiteettiaan yli 100.000 auton vuosituotannon. Tehdas siirtyy kokonaisuudessa ensi vuoden lopulla keskeytyvään kolmivuoro-työjärjestelmään.

Rekrytointien jälkeen autotehtaalla on ensi vuoden lopulla henkilöstöä noin 3.000.