Junnu Leen paluu muuttui haiparven riemukuluksi

0

Gerald Lee jr:n ensimmäinen peli Pohitullissa kymmeneen vuoteen houkutteli tuvan täydeltä ihmisiä Pohitulliin. Junnu saikin upean vastaanoton kotiyleisöltä jo esittelyssä. Lee jr:n seura Seagulls on ollut alkukauden suvereeni 11 peräkkäisellä voitolla ja alku oli nytkin vierailta vakuuttava.

Toisesta neljänneksestä lähtien petokala näytti kauden parasta osaamista ja jymy-yllätys alkoi muhia. Kun puoliajan palaveritkaan eivät stadilaisia auttaneet, Korihait iloitteli komean 96-79 (44-34) sarjakärjestä.

Korihaiden poppoo oli täynnä onnistujia. Erityisen silmiinpistävää oli Aapeli Alasen esiinmarssi. 13 pistettä tykittänyt Alanen pimensi kokeneen Jason Conleyn ja tälläsi kolme kolmosta säkkiin.

Mikko Jalonen hassutteli vieraiden puolustusta 21 pinnan arvoisesti. Emmanuelle Holloway säkitti 18 pistettä. Kun Vesa-Pekka Lainekin sai kasaan kymmenen pinnaa, voidaan todeta takamiesten tärkeys yllätysvoitossa.

Junnu Lee (16p.) valittiin Seagullsin parhaaksi. Mies sanoi jännittäneensä paluuotteluaan.

-Jännitys karisi, kun peli alkoi ja yleisö otti hienosti vastaan. Meidän olisi pitänyt pystyä vastaamaan Korihaiden kovuuteen, mutta nyt oltiin liian pehmeitä, Lee tukisti omiaan.

Petokala on nyt tasapisteissä Pyrinnön ja KTP:n kanssa neljällä voitolla.