Korihaiden toinen puoliaika pilasi Kouvolan reissun

0

Hallitsevan mestarin Kouvolan Kouvojen vaikea alkukausi sai pientä helpotusta Korihaiden kustannuksella. Petokala pysyi isäntien tahdissa puoliaikaan asti, mutta pitkän tauon jälkeen kaikki hyvät elementit katosivat kuvasta.

Liike lakkasi ja sitä myötä onnistumiset sekä peli-ilo. Kouvot käytti tilaisuutensa ja paineli 86-66 (39-38) kotivoittoon.

Ukilaisten ongelmana alkaa olla myös itseluottamuksen syöpyminen tappioiden myötä. Liian monen kaverin taso ei ole sitä mitä voittamiseen tarvittaisiin. Korihailta puuttui odotetusti Marcus Van, mutta tämän taakse ei suuremmin voi mennä. Kouvoilta puuttui joukkueen nimekäs kapteeni Ville Kaunisto.

Petokalan harvojen onnistujien kirkkain tähti oli 17 pinnaa paiskinut Vesa-Pekka Laine. Emmanuelle Holloway sai kasaan pisteen vähemmän, mutta mies joutui käyttämään huomattavasti enemmän heittoja pistemääräänsä. Eric McAlister (11/9) oli avauspuolikkaalla ajoittain hyvä, mutta toisella puoliajalla ei hänelläkään homma toiminut. Kahdeksan pistettä tehneen Aapeli Alasen teholukema oli kohtuullinen, muut vaeltelivat varjojen mailla.

Korihaiden jumbosija vahvistui entisestään. KTP on vielä voiton päässä, mutta muut joukkueet uhkaavat karata.