Rattijuoppo ajoi hurjaa ylinopeutta poliiseja karkuun

0

Poliisipartiota vastaan ajoi sunnuntai-iltana henkilöauto, jolle poliisipartio mittasi nopeudeksi 131 kilometriä tunnissa. Kantatie 43:lla oli kyseisessä paikassa 80 kilometriä tunnissa nopeusrajoitus.

Partio kääntyi auton perään, mutta auto jatkoi kohti Uuttakaupunkia huomattavan suurella ylinopeudella. Hautausmaan kohdalla partio mittasi auton nopeudeksi 140 kilometriä tunnissa, nopeusrajoitus oli paikalla 60 kilometriä tunnissa.

Partio sai auton pysäytetyksi Raumantiellä Sorvarintien risteykseen. Autoa ajoi paikkakuntalainen vuonna -79 syntynyt mies. Hän puhalsi kello 21.20 aikaan 0,82 promillea ja myöhemmin tarkkuusalkometriin 0.34 mg/l.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja niskoittelusta poliisia vastaan.