Hyökkääjän virhe ja haamuheitto Korihaiden murheena

0

Paikallispeli houkutteli uusikaupunkilaisen koriskansan sankoin joukoin paikalle ja kun Vilppaan Ultras-faniryhmä tuli näyttävästi halliin, oli pirskeet pystyssä. Käsittämättömän hienossa tunnelmassa pelattu Korihaiden ja Vilppaan ottelu kulminoitui viimeisiin hetkiin, jotka synnyttivät runsaasti keskustelua.

Korihaiden Mikael Herbert lähti tekemään screeniä 14 sekuntia ennen loppua, kun tilanne oli tasan 74-74. Varsin erikoisesta tilanteesta Herbert sai hyökkääjän virheen ja pallo Vilppaalle.

Aikalisän jälkeen Vilpas pelasi pallon yhteensä 32 pinnaa tehneelle Desmond Williamsille. Kellosta aikaa pois, sitten vaikeasta asennosta pallo sisään summerin soidessa ja Poharilla alkoivat salolaistanssit. Kentälle ryntäsi niin koko joukkue kuin osa kannattajiakin. Ottelu päättyi siis lukemiin 74-76.

Ottelun jälkeen Korihaiden paras pistemies Emmanuelle Holloway (15p.) sekä päävalmentaja Jarno Nikula antoivat äänekästä palautetta pukukoppiin poistuville oikeudenjakajille.

Jossittelua synnytti myös Marcus Vanin viisi virhettä. 13 levypalloa repinyt Van oli tärkeä pala korin alla, mutta mies joutui ulos matsista virhetilin täytyttyä kuusi minuuttia ennen loppua.

Korihaiden seuraava koitos on 11.päivä tammikuuta, kun Junnu Leen Seagulls saapuu uudelleen Poharille.