Korihailta pohjanoteeraus Nokialla

0

Petokalan ensimmäinen vierasvoitto oli valovuoden päässä keskiviikkoiltana Nokialla. Alle arvostelun pelannut poppoo jäi kaikilla osa-alueilla omasta tasostaan ja lopputulos 89-54 BC Nokialle kuvasi melko hyvin ottelun tapahtumia.

Ensimmäinen neljännes (19-18) oli vielä kelpo korista, mutta toisen jakson puolivälin paikkeilla tuli alokasmaisia virheitä. Kun hyökkäyspelissä ei kukaan tuntunut pääsevän ohi omasta pelaajastaan, tuli jatkuvasti huonoja ratkaisuja vaikeista paikoista.

Korihaiden Eric McAlister mursi kätensä Kotkassa, eikä ollut mukana. Tämän taakse ei voi mennä, sillä BC Nokian paras pistemies Papa Dia oli myös poissa. Tämän piti merkitä Marcus Vanille helpompaa iltaa korin alla, mutta Van jäi yllättäen täysin Daniel Dolencin varjoon. Van keräsi kyllä 12 irtopalloa, mutta jäi kuuteen pisteeseen vaikka heittoyrityksiä tuli peräti 11.

Haiparven tasosta kertoo myös menetykset. Niitä tuli peräti 23, Nokialle vain 11. Mikko Jalonen oli paras pistemies kymmenellä pinnalla, mutta konkarille tuli myös eniten menetyksiä, kuusi kappaletta.

Korihailla on kaksi päivää aikaa pestä kasvonsa. Perjantaina vastassa on Kouvot Pohitullissa.