Korihait joulutauolle kotitappion kautta

0

Petokala ei saanut haluamaansa lahjapakettia, vaan sen vohki vierasjoukkue Kauhajoen Karhu. Tilanne oli puoliajalla vielä 45-40, mutta pitkän tauon jälkeen perinteisen helmasynnit nostivat päätään. Hyökkäyspeli puuroutui pitkäksi aikaa ja vierasjoukkue paineli ohi.

Korihait rimpuili ajoittain vielä lähelle viimeisellä neljänneksellä, mutta ei päässyt iskuetäisyydelle ja tuloksena oli 70-78 kotitappio.

Emmanuelle Holloway ja Eric McAlister olivat edelleen poissa Korihaiden vahvuudesta, mutta tilannetta tasoitti Kauhajoen parhaan pistemiehen Kammeon Holseyn puuttuminen.

Petokala jäi liikaa muutamien pelaajien varaan ja syöttöpeli hiipui pahasti pelin edetessä. Ennen kaikkea vapauttavia syöttöjä ei nähty. Mikko Jalonen teki joukkueensa korkeimman pinnamäärän, 17. Välillä Jalonen joutui pakostakin pisteidentekoon, kun osa pelaajista vältteli vastuuta.

-Hyökkäyspelimme muuttuu passiiviseksi toisella puoliajalla, Jalonen harmitteli.

Marcus Van (13/10) pystyi kohtuulliseen suoritukseen kuumeilusta huolimatta. Vesa-Pekka Laine säkitti 12 pistettä, mutta toisella puolikkaalla Laine ei ollut parhaimmillaan.

Korihait pitää nyt viikon lomaa ja palaa treeneihin 21.joulukuuta. Seuraava ottelu on 28.joulukuuta Salossa.