Korihait täysin vastaantulija Salossa

0

Ei sitten lähelläkään. Nimittäin ensimmäinen vierasvoitto. Sarjakakkonen Salon Vilpas teki heti alussa selväksi, että haiparven pitää venyä pystyäkseen haastamaan kotijoukkuetta. Korihaiden esitys oli vaatimaton ja sitä kautta myös loppunumerot menivät ruman puoleisiksi. Vilpas kuittasi voiton lukemin 91-57.

Vilpas on tullut tunnetuksi ryhmänä, joka pelaa joukkueelle ja onnistujia on vino pino. Tämä tuli näkyviin jo heti alussa. Korihaiden joukkuepeli oli pahasti hakusessa ja ensimmäisen jakson kaikki kahdeksan pistettä lähtivät saman miehen lapasesta. Vesa-Pekka Laine säkitti kahdeksan paunaa, mutta numerot olivat masentavat 25-8.

18 pinnaa yhteensä tehneelle Laineelle pystyy puhtaat paperit suorituksesta entisessä kotihallissaan antamaan. Muiden arvosana jää heikoksi. Laine oli ainoa, joka pääsi pisteissä yli kymmenen paunan. Myös levypalloissa tuli käkättimeen reilusti (42-33). Marcus Van pysyi isäntien aisoissa ja Vanille irtopalloja tarttui vain kuusi.

Korihaiden terveysmurheet eivät olleet oletetun pahat ja myös Emmanuelle Holloway oli saanut peliluvan. Kentällä kävi kymmenen miestä, joten materiaalipulaan homma ei kaatunut.

Joukkueet kohtaavat uudelleen perjantaina Uudessakaupungissa.