Autotehdas tarjoaa nyt työtä 500 autonrakentajalle

0
Mercedes-Benzin GLC-katumaaasturin sarjatuotanto alkaa autotehtaalla tämän vuoden alkupuolella.
Mercedes-Benzin GLC-katumaaasturin sarjatuotanto alkaa autotehtaalla tämän vuoden alkupuolella.

Valmet Automotive ilmoitti aloittavansa tänään kaikkien aikojen suurimman yksittäisen rekrytointikampanjansa. Valmet Automotive hakee nyt kerralla 500 uutta autonrakentajaa Mercedes-Benzin GLC-katumaasturin valmistukseen. Hakuaika päättyy maaliskuun alussa.

Uudet rekrytoinnit täydentävät viime vuoden lopun kampanjaa, jolla Valmet Automotive haki autonrakentajia GLC-katumaasturin tuotantoon Uudenkaupungin autotehtaalle. Katumaasturin sarjavalmistus alkaa vuoden 2017 alkupuolella.

Valmet Automotive rekrytoi tämän vuoden aikana kaikkiaan yli 1000 autonrakentajaa. Rekrytoinnit jatkuvat vielä kevään aikana.