BC Nokia silppusi petokalan hyökkäyskuviot

0

Haileirissä lähdettiin isoin odotuksin lauantain kotiotteluun. Vastassa oli toinen tappioputkessa seilaava joukkue BC Nokia ja uuden pelaajan Gary Johnsonin odotettiin tuovan piristystä. Haaveiden korttitalo romahti kuitenkin nopeasti. Petokalan hyökkäyskuviot olivat vieraiden tiedossa ja pisteiden tekeminen oli harvinaisen hankalaa.

Koko peliä hallinnut BC Nokia kiristi ruuvia toisella puolikkaalla ja lopputulos oli ukilaisittain masentava 54-78.

Poharin yleisö odotti suuria Gary Johnsonilta, mutta mies tuntui olevan vielä aikaeron uuvuttama. Viisi pistettä tuli saldoksi, mutta parempaa tullaan näkemään. Nokian Sefton Barrett hyydytti Johnsonin molemmissa päissä.

Korihaiden kakkosprosentti oli onneton 29. BC Nokia tukki korin alustan ja yhdellä yhtä vastaan-tilanteissa taito ei riittänyt tulla omasta miehestä ohi. Alussa turvauduttiin enemmän kaukoheittoihin, mutta kaaren takaakaan ei sujunut.

-Ei me oikein pystytä luomaan riittävän hyvin paikkoja. Helpot korit jäävät puuttumaan, uhrautuvaisesti puolustanut Aapeli Alanen jutteli.

Dominique Lee (12p.) ja Marcus Van (10/9) olivat petokalan parhaat pistemiehet. Van oli suurissa vaikeuksissa BC Nokian Papa Dian kanssa ja mies joutui tekemään valtavan määrän töitä jokaisen korin eteen. 13 yrityksestä vain kolme osui.

Perjantain harjoituksissa loukkaantuivat Mikael Herbert ja Eric McAlister. Molempien tilanteesta tiedetään enemmän alkuviikosta.