Junnu Lee näytti petokalalle kaapin paikan

0

Ei iskenyt salama kahta kertaa samaan paikkaan. Korihait pystyi marraskuun lopussa yllättämään helsinkiläisen Seagullsin, mutta nyt sarjakärki korjasi kauneusvirheen. Vierasjoukkue oli erittäin terävänä alusta asti ja korjasi ansaitusti pinnat lukemin 63-81.

Edellisellä visiitillä hermostuneesti pelannut Seagullsin Junnu Lee päätti näyttää ukilaisyleisölle, mitä kaikkea on takataskuun maailmalta tarttunut. Junnu nautiskeli Antto Nikkarisen loistavista passeista sekä pyöritteli tukijalkaharhautuksillaan Marcus Vania mennen tullen. Isä-Leen valvovan silmän alla Junnu takoi 26 pistettä heittäen vain kaksi kertaa ohi.

Pelintekijä Nikkarinen jakeli huikeat 12 syöttöä, kun Korihaiden koko joukkueelle kertyi vain yhdeksän. Haiparven hyökkäyksessä yritettiin hetken jotain ja homman toimimattomuuden selvittyä oli pakko turvautua yksilösuorituksiin.

-Jos setti kulkee kiskoilla, niin ei ole hätää. Jos taas vastustaja pystyy hiukankaan häiritsemään, niin homma sekoaa heti, haikippari Mikko Jalonen ihmetteli.

Jalonen pystyi antamaan kuusi koriin johtanutta syöttöä. Jalonen sekä Aapeli Alanen kasasivat kymmenen pistettä. Emmanuelle Holloway oli ukilaisten paras pistemies 12 pinnalla.