Kobrat kiemurteli haiparvelta karkuun

0

Korihaiden tappioputki on jo kymmenen matsin mittainen. Hyppäys kaksinumeroisiin tapahtui tavalla, joka on monessa kamppailussa tullut tutuksi. Ottelu etenee tasapäisesti tai jopa ukilaishallinnassa, kunnes pelikellon kääntyessä loppupuolelle hyvät elementit häviävät.

Petokala johti Lapuaa parhaimmillaan 16 pisteellä (38-22), mutta tämän jälkeen hyökkäyspelissä tapahtui normaali efekti. Pallo pyöri reunoilla ilman että oikea-aikaisia leikkauksia tai syöttöjä olisi nähty. Vierasjoukkue Kobrat piristyi saadessaan mahdollisuuden ja paineli 75-86 voittoon.

Korihaiden paras pistemies oli Emmanuelle Holloway 17 pisteellä. Takamiehen pisteistä suurin osa tuli avauspuolikkaalla. Mikael Herbert on osoittanut viime peleissä piristymisen merkkejä. Myös Herbert oli näkyvä ottelun alussa, saldoksi tuli 14 paunaa.

-Mielestäni meidän suunta on ylöspäin, kun vain saataisiin pitämään pelitaso loppuun asti. Kiiruhdettiin liikaa toisella puoliajalla, eikä maltettu hakea tarpeeksi hyvää heittopaikkaa, Herbert analysoi.

Lapua oli liikkeellä vain seitsemällä pelaajalla, joista kuusi heitti kaksinumeroiset pistelukemat. Sarjan pisteykkönen Jamal Jones sekä korinalusjyrä Dom Morris säkittivät 18 pinnaa. Morris pyyhki Korihaiden Marcus Vanilla parkettia korin alla. Vahvojen miesten paini kääntyi Lapuan eduksi selkeästi.

Korihailla on kahden kotipelin viikko. Lauantaina Poharille tulee BC Nokia.