Korihaille jälleen hyvän häviäjän rooli

0

Korihait kerää kehuja vastustajilta kovasta yrittämisestä ja loppuun asti pelaamisesta. Kohteliasta ja varmasti myös paikkansa pitävää, mutta lohtu on laiha. Pisteitä ei tule ja nyt alkaa tilanne olla jo mahdoton.

Petokala taisteli Kotkassakin loppuun asti ja pysyi hyvin lähellä isäntiä, mutta taito ei vain riitä tulemaan ohi. KTP:n jenkit rynnivät väkisin tarvittavat korit lopussa ja pisteet jäivät isännille lukemin 93-88.

Korihait ei epäonnistunut selkeästi millään osa-alueella, mutta tuo pieni ratkaiseva ero tuli kahden pisteen heittotarkkuuksissa. Haiparvi on tässä sarjan heikoin ja maksaa siitä kovaa hintaa.

Mikko Jalonen oli monella tavalla vaarallinen hyökkäyspäässä. Heitto kulki ja syötöt olivat kohdallaan. Jalonen takoi 22 pinnaa ja antoi seitsemän koriin johtanutta syöttöä. Holloway pisti paremmaksi ja jakeli peräti kahdeksan passia. Pisteitä jenkki nakutti kymmenen. Mikael Herbertin esitys oli kelvollinen, saldo 14.

Pisteitä reippaammin nakuttelivat myös Marcus Van (12/11) ja Eric McAlister (10/8).

Petokalan mahdollisuudet kivuta pois jumbopaikalta muuttuivat jo nyt teoreettisiksi. Matkaa on jo neljä voittoa KTP:hen.