Korihait jäi viikinkien kynsiin toisella puoliajalla

0

Haiparven visiitti Salohalliin alkoi harvinaisen pirteissä merkeissä. Vieraspelien vaikeus oli ensimmäisellä puoliajalla tipotiessään ja Korihait hallitsi tapahtumia sarjakakkosen Vilppaan kotikentällä. Tilanteessa 43-48 vieteltiin puoliaikaa ja kaikki näytti lupaavalta.

Pukukopista parketille singahdettiinkin sitten täysin eri meiningillä. Viikinkilaiva kääntyi ja haiparvi kulki kiltisti kuljetettavana. Vilpas vei kolmannen jakson murskaavasti 32-9 ja viimeiselle neljännekselle ukilaisille jäi liikaa kurottavaa. Ottelu päättyi lukemiin 92-74.

Korihaiden takamies Emmanuelle Holloway oli loistovireessä avauspuolikkaalla, mutta kilpi himmeni loppua kohden. Holloway oli silti joukkueen paras pistemies 18 pisteellä. Mikko Jalonen ja Marcus Van pussittivat 14 pinnaa mieheen. Jalonen antoi lisäksi seitsemän koriin johtanutta syöttöä ja Van repi yhdeksän levypalloa.

Dominique Lee (11/9) ja Eric McAlister (10p.) pääsivät myös kaksinumeroisiin pinnalukemiin.

Petokala sai tällä kertaa Desmond Williamsin mukavasti aisoihin, mutta Juwan Staten oli liian liukas pideltävä. Staten rokotti Korihaita 26 pisteellä hyvillä tarkkuuksilla.

Petokalan urakka jatkuu jo perjantaina erittäin tärkeällä vierasottelulla KTP:tä vastaan.