Risteyskolari Uudessakaupungissa

0

Keskiviikkona, keskipäivällä tapahtui kuorma-auton ja henkilöauton välinen kolari Laivanrakentajantien ja Vakka-Suomenkadun risteyksessä Uudessakaupungissa. Onnettomuudesta selvittiin ilman suuria henkilövahinkoja.

Kuorma-autoa kuljettanut hinnerjokilainen mies ajoi Laivanrakentajantietä Laitilan suuntaan ja valo-ohjatussa risteyksessä, valon ollessa vihreänä, hän ajoi risteykseen, kun yllättäen vastakkaisesta suunnasta tullut iäkäs uusikaupunkilaisnainen käänsi henkilöautonsa ajosuunnassaan vasemmalle kuorma-auton eteen.

Kuorma-auto törmäsi henkilöauton oikeaan etukulmaan ja tämä ajautui törmäyksen voimasta päin liikennevalotolppaa. Molempiin autoihin tuli vaurioita ja henkilöauton kuljettaja ja autossa matkustajana ollut henkilö toimitettiin sairaalaan tarkastettavaksi.

Henkilöauton kuljettaja kertoi katsoneensa, että valo on vihreä ja lähtenyt kääntymään. Risteyksessä on vasemmalle kääntyville oma valo-opastin.