Tuu messiin -messut esittelee hyvää arkea Uudessakaupungissa

0
Toimistoassistentti Mari Jalonen Yaralta, yrityskehittäjä Katariina Oikarainen Ukipoliksesta ja viestintäpäällikkö Mikael Niemi toivottavat kaikki tervetulleiksi Tuu messiin -messuille.
Toimistoassistentti Mari Jalonen Yaralta, yrityskehittäjä Katariina Oikarainen Ukipoliksesta ja viestintäpäällikkö Mikael Niemi toivottavat kaikki tervetulleiksi Tuu messiin -messuille.

Uudenkaupungin ja sen myötä koko Vakka-Suomen poikkeuksellisen hyvä työllisyystilanne on laittanut seutukunnan rattaat pyörimään. Kunnat varautuvat ottamaan vastaan suuren määrän uusia asukkaita ja esimerkiksi uusien asuntojen rakentamista vauhditetaan ja kasvavaan tarpeeseen pyritään vastaamaan myös sosiaali- ja terveyspalveluissa.

Niin alueen työpaikka-, asunto kuin vapaa-ajan tarjontaakin esitellään Tuu #messiin -messuilla Uudessakaupungissa ensi lauantaina. Tapahtuma, joka vetäisi yhteen kaikki arjen osa-alueet, haluttiin järjestää, jotta monipuolisiin vaihtoehtoihin pääsisi tutustumaan mahdollisimman helposti yhdellä kertaa.

– Monella on tiedossa Valmet Automotiven suuret rekrytoinnit, mutta muuttopäätös ehkä mietityttää monestakin syystä. Me halusimme tuoda saman katon alle kaikki perusarkeen liittyvät palvelut, jotta niihin pääsisi tutustumaan ja esittämään kysymyksiä ihan kasvokkain, ennen mahdollisen muuttopäätöksen tekemistä, perustelee tilaisuuden järjestelyistä vastaava yrityskehittäjä Katariina Oikarainen Ukipoliksesta.

Messujen tavoitteena on esitellä myös muita alueen työpaikkoja, joita on tarjolla monipuolisesti. Tapahtuman pääyhteistyökumppaneina toimivat Valmet Automotiven lisäksi Yara, TE-toimisto ja Uudenkaupungin kaupunki.

Tuu #messiin -messut palvelevat niin nykyisiä kuin tuleviakin alueen asukkaita. TE-toimisto järjestää maksuttomia linja-autokuljetuksia Salon ja Turun, Porin ja Rauman sekä Pirkanmaan suunnalta ja tietysti toivomme messuvieraita myös lähialueilta. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi, Katariina Oikarainen sanoo.

Tuu #messiin -paremman arjen messut Uusikaupunki 400 -Areenalla la 4.2. klo 10-15. Vapaa pääsy. Näytteilleasettajat ja lisätiedot: tuumessiin.fi