Karhun hermot kestivät haiparven lähentelyt

0

Korihait ei mahtanut fyysisemmälle ja isokokoiselle sarjakolmoselle Karhulle ensimmäisellä puoliajalla mitään, kun isot äijät vyöryivät korille. Puoliajalla oltiin tilanteessa 29-43.

Toisella puoliajalla petokala oli huomattavasti paremmin pelissä mukana, mutta tasoihin nouseminen kaatui kerta toisensa jälkeen pieniin erheisiin. Kun Mikael Herbert tälläsi kaksi kolmosta peräkkäisissä hyökkäyksissä, toivonkipinä syttyi ja uinuksissa ollut kotiyleisökin innostui kannustamaan.

Peli kulminoitui tilanteessa 70-73. Mikko Jalosen syöttö karkasi pitkäksi ja toisessa päässä Kauhajoen Juho Lehtoranta paiskasi kylmänviileästi kolmosen sisään. Seuraavassa hyökkäyksessä Austin Hollins onnistui samassa tempussa ja karkumatka oli valmis. Vajaan kolmen minuutin aikana haiparvi ei saanut palloa kertaakaan korisukan läpi ja loppunumerot Karhulle olivat 70-81.

-Jos Korihait pystyy pitämään tuollaisen peli-ilmeen kuin toisella puoliajalla ja uskaltaa pelata loppuun asti, niin kyllä voittoja tulee ennen pitkää, Kauhajoen luotsi Sami Toiviainen uskoi.

Emmanuelle Holloway (13p.), Mikko Jalonen (12p.) ja Marcus Van olivat isäntien parhaat pistemiehet. Van saalisti lisäksi 11 levypalloa. Jaloselle taas kertyi kahdeksan syöttöä, joista suurin osa päätyi juuri Vanin näppeihin.

Korihailla on nyt 16 ottelua putkeen takana ilman voittoa. Joukkue matkustaa jo torstaina Joensuuhun. Perjantaina on sitten vieraskoitos Katajaa vastaan.