Kataja odotetusti Korihaita parempi

0

Vallitsevassa tilanteessa Korihailla oli lähes mahdoton tehtävä perjantai-iltana. Eurokentilläkin kohtuullisesti menestynyt Joensuun Kataja teki kotikentällään alusta asti petokalan hyökkäämisen hurjan vaikeaksi. Vaikka ukilaiset pystyivät näennäisesti laittamaan kampoihin, ei voittajasta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Ottelu päättyi Katajan eduksi 90-69.

Korihait oli liikkeellä ilman Mikko Jalosta ja muille oli nyt enemmän vastuuta tiedossa. Emmanuelle Holloway ahkeroi normaalia enemmän ja nakutti ukilaisten korkeimman pistemäärän 16. Toisaalta koko joukkuetta vaivannut menetysmäärä oli Hollowayllekin ongelma, menetyksiä kertyi viisi.

Katajalla oli menetyksiä yhteensä 12, kun ukilaisilla niitä oli peräti 23. Monesti jäätiin seisomaan pallon kanssa ja tiukassa puolustuksessa syöttö oli huono. Menetyksiä tuli myös vaikeista korille ajoista, joiden jälkeen hätäinen syöttö meni seinille.

Aapeli Alanen (12p.) oli pirteä, myös Marcus Van (8/12) onnistui kohtuullisesti. Joukkue tarvitsisi selkeästi kovempaa panosta Eric McAlisterilta ja Gary Johnsonilta. Molemmat säkittivät nyt kahdeksan pinnaa.

Ensi keskiviikkona vieraspelit jatkuvat, kun Korihaiden tie vie Tampereelle. Pyrinnön kausi on myös ollut vaihteleva ja joukkue taistelee paikastaan pudotuspeleissä.