Korihait ei pystynyt hyödyntämään Kobrien nukahduksia

0

Vierassaldon muuttaminen nollasta yhteen ei olisi vaatinut valtavaa venymistä Lapualla. Petokalan suoritukset olivat kuitenkin onnistuneita vain ajoittain, eikä tämä riittänyt Kobrien vieraana. Koko ottelun johtanut kotijoukkue vei pelin numeroin 82-73.

Ottelujen kulussa on uskomattoman paljon yhtäläisyyksiä aikaisempiin matseihin eli saman toisteluksi menee. Hyvää vaihetta seuraa poikkeuksetta heikompi periodi, jota ei saada tarpeeksi nopeasti poikki. Esimerkkinä haiparvi pääsi parhaimmillaan jo kahden pinnan päähän ja sai hyökkäysvuoronkin, mutta harhasyöttö ja vastustajan kolmonen siihen perään katkaisi jälleen suurimman innon.

Petokalan parhaan pistemiehet olivat Mikko Jalonen ja Panu Peltokangas, jotka molemmat tykittivät 13 pinnaa. Peltokangas oli kotihallissaan myös puolustuspäässä onnistujien joukossa.

Marcus Van (12/11) oli levypalloissa vahva, vaikka haiparven pelureista osa unohtaa sulkea oman miehensä pois irtopallotilanteesta. Van ei paljon apuja omiltaan saanut, Korihait hävisi levypallot selvästi 26-44.

Viime Lapua-kohtaamisen tapaan 20 pinnaa mieheen nyt tehneet Dom Morris ja Jamal Jones olivat ukilaisille liian taitavia. Lapuan jenkkikvartetti teki 23 pinnaa ukilaisten vastaavia enemmän ja selkeästi paremmilla heittoprosenteilla.

Lauantaina Korihait kohtaa kotikentällä Kouvolan Kouvot.