Korihait vailla mahdollisuuksia Kauhajoella

0

Kauden ensimmäisen vierasvoiton nappaaminen oli erittäin epätodennäköistä keskiviikon Kauhajoen reissulla ja kotijoukkue Karhu piti huolen, ettei yllätyksiin ollut mahdollisuutta. Ensimmäinen puoliaika oli jälleen kohtuullista koripalloa, mutta pitkältä tauolta isännät tulivat myrskyn lailla ja haiparvea vietiin.

Puoliaikatilanne 51-38 muuttui nopeassa tahdissa ja seuraavat kuusi minuuttia Karhu vei 18-6. Tämän jälkeen homma meni pelailuksi. Karhu vahvisteli asemiaan sarjan kärjen takana voittamalla petokalan numeroin 95-72.

Kolme pelaajaa nousi esiin pistetilastoissa. Pikavauhdilla perjantaina sattuneesta loukkaantumisesta toipunut Mikael Herbert säkitti 15 pinnaa. Samaan ylsi Gary Johnson, tosin huomattavasti Herbertiä paremmalla heittotarkkuudella. Panu Peltokangas pääsi pitkästä aikaa mukaville pistemäärille. Korihaiden parhaaksi valittu Peltokangas kasasi 12 pistettä. Panu osui kolme kertaa kaaren takaa yhtä monesta yrityksestä.

Myös Aapeli Alanen pussitti hienosti kolme kolmosta. Alanenkin missasi vain yhden kaukoheiton.

Eric McAlister on edelleen kokoonpanosta sivussa. Myös Emmanuelle Holloway oli puolikuntoinen. Mies pelasi vain hieman yli kymmenen minuuttia.

Haiparvelle tulee nyt viikon pelitauko ja sen jälkeen tie käy kohti Lapuaa.