Korihaiden kiri jäi silausta vaille

0

Korihait oli todella lähellä vierasvoittoa Kouvolassa. Haiparvi hiipi viimeisten minuuttien aikana lähelle ja kaksi tilannetta ratkaisivat pelin Kouvoille. Molemmat tilanteet olivat kuitenkin Korihaiden hyökkäyspäässä eli omissa käsissä oli pelin kääntäminen.

11 sekuntia ennen loppua Emmanuelle Holloway kavensi kolmosella tilanteeksi 82-81 saaden vielä vapaaheiton päälle. Holloway missasi tasoitusmahdollisuuden vapariviivalta.

Kouvojen lisättyä numerot 83-81:een petokalalle jäi viimeinen hyökkäys. Eric McAlister sai loistopaikan kaaren takana, mutta rautoihin kolisi ja näin sarjapisteet jäivät inhottavan pienellä marginaalilla isännille.

Holloway oli kovalla pelipäällä ja teki sellaisen pistemäärän, johon haipelureista ei kukaan ole pystynyt pitkään aikaan. Holloway takoi 21 paunaa ja upotti viisi kolmosta. McAlisterin saldoksi tuli 12 pistettä. Mikael Herbert, Mikko Jalonen ja Gary Johnson tekivät 11 pinnaa mieheen.

Tilastoissa ilahduttavaa oli kakkosprosentti 54, joka oli myös parempi kuin miesmuistiin. Ukilaiset olivat levypalloissakin selkeästi parempia (43-36). Levyrirohmu tuli harvinaisesta suunnasta. Miksu Herbert raapi 11 levyriä.