Korihaille vihdoin ensimmäinen vierasvoitto!

0

Kolme kuukautta ja 17 peliä. Niin kauan siihen meni, että Korihait pääsi jälleen maistelemaan voiton makua. Pisteet irtosivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella vieraskentällä. Tampereen Pyrintö hallitsi kamppailua ensimmäisen puoliajan, mutta kolmannella neljänneksellä haiparvi hivuttautui lähemmäs.

Viimeiselle jaksolle mentiin tilanteessa 51-49. Kun vieraat nousivat peliin mukaan, isäntien hyökkäyspeli tyrehtyi pahan kerran. Panu Peltokangas vei ukilaiset ensimmäistä kertaa johtoasemaan heti jakson alussa ja tämän jälkeen Korihait oli niukasti niskan päällä.

Viimeisellä minuutilla pallo poltti petokalan näpeissä ja Pyrintö sai kuin varkain vielä tilaisuutensa. Antero Lehdon kolmonen olisi tasoittanut ottelun, mutta heitto sinkosi kuitenkin ohi ja Marcus Van nappasi levypallon. Vastustajan virheen jälkeen Van pystyi upottamaan toisen vaparin. Näin peli päättyi lukemiin 67-71.

Vanin (11/14) rooli oman korin varjelijana ja levypalloissa oli todella suuri. Emmanuelle Holloway säkitti 15 pistettä ollen Korihaiden paras pistemies. Mikael Herbert ja Panu Peltokangas pussittivat molemmat 11 pinnaa. Peltokankaan kolmossihti oli oikeaan aikaan kondiksessa viimeisellä neljänneksellä.

Matsit jatkuvat perjantaina, kun Pohitulliin saapuu KTP.