Korihait heikolla asenteella karsintakenraalissa

1

Koko kevätkausi ilman kotivoittoja. Tämä murheellinen tilasto sai sinettinsä, kun haiparvi hävisi keskiviikkona Tampereen Pyrinnölle lukemin 71-85 runkosarjan päätösmatsissa. Vierasjoukkue oli sitäkin iloisempi. Pyrintö rynni pudotuspeleihin viimeisenä joukkueena, kun KTP menetti mahdollisuutensa häviämällä Seagullsille.

Petokalan startti on ollut monessa matsissa unelias ja nyt ei oikein läsnäolokaan maittanut. Toisella neljänneksellä Korihait nousi komeasti 43-43 tasoihin, mutta toisella puoliajalla asenne sekä hyökkäyspään suunnittelu petti jälleen.

Korihaiden tilastoykkönen oli Gary Johnson. Kesken kauden hankittu Johnson (20/11) väläyttelee ajoittain, mutta voima tuntuu loppuvan korin alla.

-Sarja on fyysisempi mitä odotin. Siihen on ollut sopeutumista, Johnson tunnusti.

Eric McAlister säkitti 15 pistettä, mutta myös tälle kaudelle tyypilliseen tapaan. Avauspuolikkaalla komeat 13 paunaa, mutta toisella puolikkaalla heitot kolisivat rautoihin.

Vierasjoukkueelta kaksi miestä nousivat yli muiden. Antero Lehto (24p.) juoksi Korihaiden takamiehiltä karkuun ja korin alla Tyrone Nelson (21/12) pyöritti ukilaisten isot miehet solmuun.

Korihait kohtaa kahden viikon päästä alkavissa karsinnoissa joko Espoo Unitedin tai Lahti Basketballin.

1 KOMMENTTI

  1. Korihait teki sentään historiaa tällä kaudella. Otti vähiten voittoja, kuin koskaan.
    Miksei anneta kommentteja siitä, miten taitamaton valmennusporras meillä on?
    Suomalaispelaajien kaarti oli parempi, kuin koskaan. Valmennukselta vaan puuttuu taktinen ja psykologinen tietämys tyystin. Kyllä näistäkin asioista pitäisi uskaltaa puhua, vaikka coachit ovat oman kylän poikia.

Kommenttien lisääminen on estetty.