Korihait kesti 30 minuuttia KTP:n kyydissä

0

Keskiviikkona masentavan pitkän tappioputken katkaissut Korihait oli selkeästi saanut uutta virtaa Pyrinnön kaatamisesta. Haiparven peliesitys perjantaina kotikentällä oli kolmen jakson verran parempaa kuin kertaakaan tämän vuoden puolella.

Valitettavasti palkinto jäi saavuttamatta. Vierasjoukkue KTP tykitti kolmosia hurjaan tahtiin viimeisellä neljänneksellä ja samalla kovensi puolustustaan. Lopussa ero repesi suuremmaksi kuin pelitapahtumat olisivat antaneet aihetta. Peli päättyi lukemiin 73-92.

Jonkinnäköistä oman koiran puremaa petokala sai takalistoonsa, kun runsas kolme vuotta sitten haipaidassa viilettänyt Villematti Kopio rokotti ukilaisia kovalla kädellä. Kopion upottamat neljä kolmosta toisella puoliajalla olivat myrkkyä ja lisäksi mies teki kovaa työtä Mikko Jalosen pehmittämiseksi.

Gary Johnson pelasi toistaiseksi parhaan pelinsä Korihaiden riveissä. Johnson säkitti 13 pistettä ja teki myös pelintekijän hommia. Syöttöjä kertyi neljä.

Eric McAlister (11p.), Panu Peltokangas (11p.) ja Emmanuelle Holloway (10p.) olivat hyvässä vireessä pisteillä mitattuna, vaikka kukaan heistä ei viimeisellä neljänneksellä enää kyennyt pitämään joukkuettaan pinnalla.

Petokalan seuraava koetinkivi on vieraspeli Nokialla ensi viikonloppuna. Pelejä on vielä viisi jäljellä ennen karsintoja.