Korihait kiusasi sarjakärkeä

0

Kun neljän minuutin jälkeen numerot taululla puhuivat tylyä kieltä 4-18, alkoi suurimmalla osalla Pohitullin paikalla olijoista jo loppusummerin odotteleminen. Korihait kumosi nopeasti tämän olettamuksen ja rimpuili nopeasti itsensä tasoihin.

Tämän jälkeen mentiinkin pitkään tasaisissa merkeissä. Runkosarjan voitosta taisteleva Salon Vilpas oli neljä minuuttia ennen loppua vain pinnan (69-70) petokalaa edellä. Ukilaisten henkinen kantti on ollut viimeisillä hetkillä koetuksella ja tälläkin kertaa kovemmat sällit tulivat vastapuolelta.

Vilppaan supernopea takamies Juwan Staten ryhtyi puhkomaan haiparven puolustusta lähes joka suunnasta ja näin vierasjoukkue karkasi 73-85 voittoon.

Mikko Jalonen pussitti 13 pistettä ollen paras pistemies.  Jalonen oli viimeisellä neljänneksellä joukkueen näkyvin hyökkäyspäässä. Lähes kaikki muut kolisuttivat rautoja.

-Tämä alkaa olla meille jo liian tuttua. Pää ei vain kestä loppuhetkillä, Jalonen harmitteli.

Runkosarjaa on enää kaksi peliä jäljellä. Perjantaina Korihait matkaa Kouvolaan ja päätösmatsiin vastustajaksi saapuu Tampereen Pyrintö ensi keskiviikkona.