Viimeiset minuutit jälleen vaikeita haiparvelle

0

Viimeiset kaksi kamppailua BC Nokiaa vastaan olivat menneet Korihailta täysin penkin alle. Viimeinen keskinäinen kapina Nokialla oli jo selkeästi paremman näköinen esitys, mutta viimeiset minuutit olivat jälleen vaikeita.

Kuusi minuuttia ennen loppua petokala roikkui vielä (76-71) kotijoukkueen ryysyissä, mutta tämän jälkeen meno oli ikävän yksipuolista. Kamppailu päättyi BC Nokian eduksi 95-78.

Korihait jäi pieneksi ja heiveröiseksi korin alla, mikä näkyi kahden pisteen heittoprosentissa (38). Kolmoset sujuivat jopa kakkosia paremmin prosentin ollessa 42.

Aapeli Alanen pussitti 14 paunaa ollen paras pistemies. Alanen on kauden edetessä noussut joukkueen parhaaksi korille ajajaksi. Alasen urheilullisuus riittää pääsylippuun korille asti ja heitto suoraan ajosta kehittyy koko ajan.

Mikko Jalonen, Vesa-Pekka Laine ja Eric McAlister tykittivät 12 pinnaa mieheen. McAlisterin huippuhetki osui toiselle neljännekselle, kun mies nosti lähes yksinään kymmenen pisteen tappioasemasta ukilaiset tasoihin. Muuten miehen otteissa ei ollut kehumista, menetyksiä tuli viisi.

Marcus Van napsi jälleen 12 levypalloa, mutta hyökkäyspäässä Van on melko vaaraton. Viisi pistettä tuli saldoksi ja vain yksi kuudesta pelitilanneheitosta osui oikeaan osoitteeseen.

Seuraavaksi Korihait kohtaa Katajan perjantaina Poharilla.