Päällystystyö haittaa liikennettä Laitilassa

0
Maanteiden päällystystyöt alkavat tänään puolen päivän aikaan Laitilassa valtatiellä 8 Laitilan keskustan ja Koveron välillä. Tietä päällystetään noin kahden kilometrin matkalta ja töiden on arveltu kestävän kaksi päivää.
Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.
Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta. Rajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.