Pilvi Marsela valtuustoon

0

Sunnuntaina toimitettujen kuntavaalien äänten tarkastuslaskenta ratkaisi Uudessakaupungissa kokoomuksen kahdeksannen valtuutetun henkilöllisyyden. Valtuustoon nousee Pilvi Marsela. Marselan lopullinen äänimäärä on 64 ääntä. Marsela oli ehdolla kuntavaaleissa ensimmäistä kertaa.

Kokoomuksen Seppo Nikulan äänimäärä on tarkastuslaskennankin jälkeen 62 ääntä, joten valtuustopaikkaa alustavan ääntenlaskennan jälkeen tasaäänissä olleiden Marselan ja Nikulan välillä ei tarvinnut arpoa. Nikulasta tulee puolueensa ensimmäinen varavaltuutettu.

Tarkistuslaskenta muutti monen muunkin valtuutetun saamaa äänimäärää äänellä tai parilla. Näillä muutoksilla ei kuitenkaan ole vaikutusta tiistain Uudenkaupungin Sanomissa julkaistun uuden valtuuston kokoonpanoon.

 

Katso Uudenkaupungin valtuuston kokoonpano täältä tarkastuslaskennan jälkeen.