@uusikaupunki.fi -sähköpostitilit sulkeutuvat kesäkuun lopussa

0

Vakka-Suomen Puhelin Oy on maaliskuusta saakka tiedottanut asiakkaitaan @uusikaupunki.fi -päätteisten sähköpostitilien sekä tunnuksen alla toimivien kotisivujen sulkeutumisesta 30.6.2017.

Vakka-Suomen Puhelin toivoo, että viesti on tavoittanut kaikki asiakkaat, sillä tilin sulkeutumisen jälkeen sähköposteja ei enää voi lukea, käsitellä tai siirtää, eivätkä sähköpostit ohjaudu automaattisesti uuteen osoitteeseen.

– Kotisivujen sisältö kannattaa niin ikään ottaa talteen, jotta sen voi halutessaan kopioida uudelle sivustolle, sanoo liiketoimintajohtaja Markku Vainio Vakka-Suomen Puhelimesta.

Maksuttomia sähköposti- ja kotisivuratkaisuja on markkinoilla tarjolla runsaasti.

– Uusi sähköpostitili kannattaa avata hetimiten, jotta käyttäjä ehtii siirtää haluamansa sähköpostit ja yhteystiedot uuteen sähköpostiin ja ilmoittamaan uudesta osoitteesta haluamilleen tahoille, Vainio muistuttaa.

Maksuttomat palvelut sulkeutuvat, sillä Uudenkaupungin kaupunki on irtisanonut uusikaupunki.fi -verkkotunnuksen käyttöoikeutta koskevan sopimuksen päättymään 30.6.2017. Sen myötä @uusikaupunki.fi -päätteiset sähköpostitilit sekä tunnuksen alla toimivat kotisivut sulkeutuvat muilta kuin kaupungin organisaatiolta 1.7.2017 alkaen.