Autotehtaalla tarvitaan myös toimihenkilöitä

0
Valmet Automotive on rekrytoinut kuluvan vuoden aikana lähes 150 toimihenkilöä. Suunnitelmissa tälle vuodelle on vielä noin 50 uuden toimihenkilön palkkaaminen Uuteenkaupunkiin. Toimenkuvat vaihtelevat työnjohdon tehtävistä tuotekehitykseen ja erilaisiin asiantuntijatehtäviin.
– Toimihenkilömäärämme on kasvanut GLC-rekrytointien ohessa jo noin 150:lla, kaikkiaan lisärekrytointitarve tälle vuodelle on noin 200. Toimihenkilöt on rekrytoitu yksittäin tai muutaman henkilön ryhmissä, joten toimihenkilöihin keskittyviä kampanjoita emme ole järjestäneet, kertoo Valmet Automotiven resursointipäällikkö Juha Laitala.
Tarvetta toimihenkilöpuolelle lisäävät autonrakentajien määrän nopea kasvu sekä suunnittelupalvelujen laajeneminen. Toimihenkilöiden rekrytoinneissa Valmet Automotive tekee yhteistyötä Duunitori-työelämämedian kanssa. Autotehtaansankarit.fi-sivusto keskittyy edelleen jatkuvaan autonrakentajahakuun.
– Valittujen kanavien kautta voimme kohdennetusti esitellä Valmet Automotiven toimintatapoja ja avoimia työpaikkoja. Olemme tavoittaneet tehokkaasti sekä potentiaalisia autonrakentajia että toimihenkilöitä, kertoo Laitala.