Kahdeksas kerta kiinni vuoden sisällä ilman ajo-oikeutta

0

Poliisi nappasi sunnuntain ratsiassa kiinni uusikaupunkilaisen miehen, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Kyseessä oli jo kahdeksas kerta vuoden sisällä, kun kyseinen mies jäi kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta ilman vaadittavaa ajo-oikeutta. Miehellä oli kyydissään yksi matkustaja.

Mies ajoi poliisin ratsiaan 3.9. kello 10:40 Y-tiellä. Kyseessä on vuonna -82 syntynyt mies, kertoo poliisi tiedotteessaan.

 

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä poliisi pysäytti Lokalahdella henkilöauton tarkastusta varten. Auton kuljettajana ollut paikkakuntalainen vuonna -78 syntynyt mies, joka puhalsi 1.76 promillea. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta, auto oli liikennekäytöstä poistettu ja siitä oli verot maksamatta.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta ilman vaadittavaa ajo-oikeutta, ajoneuvorikkomuksesta ja ajoneuvoverorikkomuksesta.