Korihailla karmea kauden avaus

0

Liigatempoista korista ei haiparvi ollut ennen sarja-avausta pelannut ja siihen vauhtiin ei Korihait päässyt Espoossakaan. Ukilaiset olivat täysin Korisliigan startissa vastaantulijoita alusta asti ja kamppailu oli huolestuttavan nopeasti ohi. Espoolaiset ottivat avauspisteet helposti numeroin 92-69 (45-27).

Hairyhmän valmennukselle jäi hurjasti pohdittavaa. Joukkueen hyökkäyspelistä ei selvinnyt, mitä yritetään tehdä ja puolustuksessa omasta miehestä tultiin jatkuvasti ohi. Kaiken lisäksi Espoon tärkein pelaaja, pelintekijä Jeb Ivey loukkasi itseään alkuverryttelyssä eikä ollut lainkaan mukana.

Chaz Williams pussitti 18 pistettä ollen paras pistemies. Tilastot hämäävät tässä kohtaa pahasti. Williamsin pelinteko tökki pahasti ja kuusi pistettä mies teki viimeisen kahden minuutin aikana Espoon junioreita vastaan. Sean O’Brien teki 15 pinnaa tehden tasapainoisimman esityksen koko joukkueesta.

Juan Pattillo säkitti yhdeksän pistettä, mutta kahden pinnan heittotarkkuus (4/13) oli heikko. Pattillo kentän vahvimpana pelaajana jäi kauas korista ja mies vielä purnasi itselleen teknisen virheen oman korinsa jälkeen.

Pelin on parannuttava huomattavasti perjantaiksi. Silloin on edessä kotiavaus ja vastassa Tampereen Pyrintö.