Laitilan elokuinen tapon yritys siirtyy syyteharkintaan

0

Uudenkaupungin poliisi on saanut Laitilan Pihlakujalla 7.8.2017 tapahtuneen rikoksen esitutkinnan valmiiksi. Asia siirtyy syyttäjän syyteharkintaan lähipäivinä rikosnimikkeellä tapon yritys.

Poliisi sai 7.8. puoli yhdeksän aikaan illalla hätäkeskukselta tehtävän mennä Laitilan Pihlakujalla sijaitsevaan kerrostaloasuntoon, jossa ilmoituksen mukaan naishenkilöä on vahingoitettu.

Naisen kaulassa oli hengenvaarallinen pistohaava. Poliisi oli tapahtumapaikalla muutaman minuutin kuluttua hälytyksen saamisesta. Viranomaisten nopean toiminnan ansiosta uhrin tila on tällä hetkellä vakaa. Vuonna 1978 syntynyt paikkakuntalainen nainen on edelleen sairaalahoidossa tapahtuman seurauksena.

Poliisi otti kiinni tapahtumapaikalta vuonna 1975 syntyneen paikkakuntalaisen miehen. Mies on ollut vangittuna tapahtuman jälkeen.

Uhri ja tekijä tunsivat toisensa entuudestaan ja olivat tapahtuma-aikaan asunnossa kahdestaan. Rikokseen ei epäillä liittyvän muita henkilöitä. Tapahtumaa on edeltänyt jonkinlainen riita. Alkoholilla oli osuutta asiassa.