Bojan Sarcevic pisti petokalan fileiksi

0

11 vuotta sitten Korihaissa ammattilaisuransa aloittanut Bojan Sarcevic näytti Korihaille perjantaina, millainen merkitys pelintekijällä on. Sarcevic paukutti alkupelissä pinnoja kovalla tahdilla ja tämän jälkeen passit napsahtelivat kohdalleen ja riistojakin kertyi.

Takamies johdatti runsaskorisessa kamppailussa nykyisen joukkueensa Kauhajoen vierasvoittoon 98-105.

Korihaiden hyökkäys toimi numeroiden perusteella mallikkaasti. Etenkin Juan Pattillo oli hurjassa iskussa, saldona 32 pinnaa. Kova pistemäärä ei isoa miestä lohduttanut.

-Mä pelaan voittaakseni ja siksi omat pisteet eivät lohduta. Yksi vastaan yksi-puolustus ei toimi. Joku pääsee meidän korille aina ajamaan, sitten pitää auttaa ja muualle jää vapaita pelaajia, Pattillo murehti.

Sean O’Brien teki vanhempiensa vierailun kunniaksi tupla-tuplan (20/11). Marius Van Andringa pussitti 19 pinnaa, mutta joutui pelaamaan aivan liikaa Chaz Williamsin loukkaannuttua kolmannella jaksolla. Ykköspelintekijän poissaolo tuli näkyviin lopussa ja osa pelaajista selkeästi väsyi kovan rasituksen alla.

Korihait jatkaa kotipelejä ensi keskiviikkona kohtaamalla Lapuan Kobrat.