Haiparvi ongelmissa levypallopelin kanssa

0

Korihait tuli perjantai-illan kotimatsiin tavalla, jota ei ole usein nähty. 51 sekuntia, taululla 6-0 ja vierasjoukkue BC Nokia otti heti aikalisän. Petokala oli hallitseva osapuoli kolmannelle jaksolle asti, mutta pienet erheet sekä heikko levypallopeli käänsivät vaakakupin vieraille numeroin 77-83 (41-40).

Tappio oli siedettävä numeroiden perusteella, mutta sarjapisteet olivat harmittavan lähellä. Vierasjoukkue vei levyrit 36-47 ja he saivat aivan liikaa toisia yrityksiä hyökkäyspäässä.

Juan Pattillo (23/10) parantaa peli peliltä, mutta selkeä irtopallopeluri mies ei ole. Pelintekijä Chaz Williams säkitti 15 pinnaa, mutta vielä ilahduttavampaa oli kuusi syöttöä. Sean O’Brien kasasi saman pistemäärän.

Korihaiden uusi vahvistus Marius Van Andringa pussitti kahdeksan pistettä. Nuorukainen on takuuvarmasti arvokas lisä joukkueeseen, jahka saa kunnolla pelituntumasta kiinni.

Eniten petrattavaa jäi suomalaispelureille, sekä ulkomaalaisista Deng Dengille. Kolme huikeaa torjuntaa esittänyt Deng on edelleen vaikeuksissa joukkuepelin kanssa.