Haipuolustus liian pehmeä korin alla

0

Korihaiden keskiviikkoilta Töölön Kisahallissa oli melkoista vuoristorataa, jossa pääasiallinen suunta oli valitettavasti alamäki. Petokalan puolustus korin läheisyydessä oli lepsua ja Seagullsin jenkit sekä Tuukka Kotti puskivat korin alle pisteiden tekoon vuorotellen.

Alussa näytti homman menevän teurastuksen puolelle, mutta upea toinen neljännes nosti Korihait 13 pisteen takaa-ajoasemasta johtoon (39-40). Puoliajan jälkeen iski uusi kipsi ja isännät menivät menojaan. Viimeisellä neljänneksellä uusikaupunkilaiset pääsivät hetkellisesti kaunistelemaan numeroita. Peli päättyi Seagullsille 92-79.

Kaksi haipeluria oli selkeästi muiden yläpuolella. Juan Pattillo (21p.) sekä Chaz Williams (16p. ja kahdeksan syöttöä) pääsivät omalle tasolleen. Pattillolle tuli silti liikaa menetyksiä ja Williamsin ajot eivät olleet tarpeeksi tehokkaita. Eero Lehtonen on käyttänyt aiemmissa peleissä vähät minuuttinsa mallikkaasti ja nyt peliaikaa tulikin jo 16 minuuttia. Lehtosen pistesaldo oli kuusi.

Deng Dengille, Sean O’Brienille ja Marius Van Andringalle iltapuhde oli yksinkertaisesti heikko.

Joukkueen fysiikkaero, sekä myös tahtotila tulivat esille varsinkin levypalloissa. Seagulls vei ne murskaavasti 49-29.