Korihaille riemukas vierasvoitto

0

Kahdella viimeisellä liigakaudella Korihait on voittanut yhden vierasmatsin per kausi. Siinä valossa vieraspinnojen vohkiminen jo kauden toisessa matkapelissä oli loistava suoritus. Petokala johti kamppailua Lapualla lähes koko ajan, mutta huono kolmas jakso oli pilata koko homman.

Kun 13 paunan johto suli ja kotijoukkue Kobrat nousi tasoihin, moni oli valmis laittamaan roponsa isännille. Tilanteessa 83-83 ukilaiset nykäisivät uudelleen ja sankarin viittaa itselleen sovitteli Deng Deng nakkaamalla kaksi äärimmäisen kovaa kolmosta. Yhteensä 20 pinnaa tehnyt Deng valittiin Korihaiden parhaaksi ja haiparvi lähti kotimatkalle 91-99 luvuin irronneen voiton myötä.

Juan Pattillo pyöritteli korin alla lapualaisia 22 pisteen arvoisesti. Justus Kilpinen oli ilmiliekeissä. Oikea-aikaisesti korin alle hiipivä Kilpinen nakutti peräti 19 pistettä ja näytti puolustusosaamistaan monessa tilanteessa.

Myös pelintekijät Marius Van Andringa (15p.) sekä Chaz Williams (11p.) tekivät mallikasta työtä. Williams tosin jäi korille ajoissaan usein pidemmän pelaajan haaviin.

Levypallot menivät poikkeuksellisesti Korihaille (38-42). Tästä suurin kiitos Dengille, joka poimi 13 irtopalloa.

Korihait jatkaa pelejä jo perjantaina, kun Poharille köröttelee KTP.