Korihait otti juhlavoiton KTP:stä

0

Seurahistorian voitto numero 600 tuli iloisella hyökkäämisellä, mikä on tullut tällä kaudella tutuksi. Puolustuksessa on paljon korjattavaa, mutta laajalla rintamalla jyräävä hyökkäys toimi ja petokala kuittasi viikon toisen voiton numeroin 97-90 (42-42).

Korihaiden pelissä on monia positiivisia elementtejä, jotka voivat kantaa pitkälle. Monet pelurit syttyvät tiukassa paikassa ja pää kestää, vaikka vastustaja nousee lähelle. Ukilaisilla oli eväät viedä mehut KTP:stä jo kolmannella jaksolla, mutta helppojen heittojen missaaminen ja puolustusvirheet pitivät kotkalaiset pelissä.

Korihaiden paras pistemies Marius Van Andringa antoi upean työnäytteen nakkaamalla 24 pistettä. Lehdistötilaisuudessa kerrottiin, että Korihait neuvottelee Van Andringan kanssa koko kauden kattavasta sopimuksesta. Mies on siis vielä try-outilla.

Juan Pattillon puolustusmoraalissa on kehitettävää, mutta hyökkäyspäässä mies on monipuolisen taitava. Pattillo pussitti 22 pinnaa. Chaz Williams tekee varmaa työtä pelinrakentajana, pisteitä 16 ja syöttöjä viisi. Deng Deng säkitti 13 pistettä.

Korihaiden kolmossihti on ollut pahasti hakusessa ja nytkin avauspuolikkaalla 12 heitosta upposi vain kolme. Pitkän tauon jälkeen tulitus kaaren takaa oli hurjaa. Jälleen 12 heittoa, joista peräti kahdeksan löysi oikean osoitteen.

Teemu Sulonen sai pitkästä aikaa myös kolmostähtäimet kohdalleen, saldona kahdeksan pistettä.

Korihait nousi kauden kolmannen voiton myötä komeasti kuudenneksi.