Petokala jäi pieneksi Kouvojen puristuksessa

0

Keskiviikkona Salon Vilppaan peräti 25 pisteellä pöllyttänyt Kouvot jatkoi Pohitullissa perjantai-iltana hyväksi toteamaansa linjaa. Korihait veti erittäin tasapainoisen avauskympin ja johti kahdella pinnalla (21-19) ensimmäisellä tauolla.

Tämän jälkeen haihyökkäys iski voimalla kirveensä kiveen. Toimivat kombinaatiot hävisivät kartalta ja Kouvot lähti karkumatkalle. Selkeästi vahvempi ja fyysisempi Kouvot jyräsi selvään 67-85 voittoon.

Vieraiden voiton ruumiillistuma oli ehta sentteri Thomas Gibson III. Tämä voimanpesä tuuppi itsensä korille ja nosteli 25 pinnaa taitavilla liikkeillä. Virkaveli haiparven puolelta Juan Pattillo säkitti 18 pinnaa, mutta tyytyi pelaamaan kauempana korista, tarkkuus oli kaukana Gibsonin tasosta ja osa heitoista olivat itsekkäitä.

Deng Deng (13p/10) ja Sean O’Brien (10p.) pääsivät kaksinumeroisille. Mikael Herbert otti roolia hyökkäyspäässä toisella puoliajalla ja kasasi yhdeksän paunaa.

Korihaiden kolmostarkkuus oli jäätävän heikko. 18 yritystä, joista vain kaksi osui oikeaan osoitteeseen. Levypallot menivät vieraille 30-41.