Saarniston koulun oppilaat saivat pelikentän ja fanitapaamisen

0
Deng Deng kuten muutkin Korihaiden pelaajat keräsivät ympärilleen innokkaita koripallofaneja.

Saarniston koulun pihalle valmistunut pelikenttä vihittiin tänään käyttöön vauhdikkaissa tunnelmissa. Vihkiäisottelussa toisensa kohtasivat Korihaiden edustusjoukkueen pelaajat Deng Deng, Eero Lehtonen ja Akseli Mäkelä sekä koulun oppilaiden oma  All Stars -joukkue.

Juhlan ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi koulun oppilaskunta. Niinpä koripallon lisäksi tarjolla oli musiikkia, grillimakkaraa ja mehua.

-Todella hienosti oppilaat ovat järjestäneet kaiken. Oli Korihaiden edustusjoukkueelta todella hieno ele osallistua koulun juhlaan, vaikka tänään onkin pelipäivä ja aamutreenit odottavat, kiitteli opettaja Hannu Huitu.

Aidatulla pelikentällä oppilaat voivat välituntisin pelata niin koripalloa, sählyä kuin jalkapalloakin. Kenttää käytetään myös koulun liikuntatunneilla. Tätä aiemmin koulun pihalta on puuttunut erillinen pelikenttä.