Autotehtaan hyvä tilanne näkyy Ihalan leirintäalueellakin

0

Uusi yrittäjä Miia Koskiranta on iloinen, kun mökkeihin on saatu majoittujia. Ihalassa on yhteensä 12 mökkiä ja mjoitustilaa löytyy myös kahden isomman rakennuksen huoneista. Kuva: Merja Halinen

Lepäisillä sijaitsevan Ihalan leirintäalueen yrittäjä vaihtuu joulukuun alusta alkaen. Kävijöitä palvelee silti jatkossakin sama tuttu ihminen, sillä uusi yrittäjä Miia Koskiranta on käytännössä pyörittänyt yksin leirintäaluetta viimeiset kaksi vuotta.

– Olen ollut tässä osa-aikaisena työntekijänä, mutta kesäsesonkina töitä on riittänyt lähes ympäri vuorokauden, Koskiranta kertoo.

Koskirannan mukaan autotehtaan hyvä tilanne näkyy myös Ihalan leirintäalueella, sillä neljässä mökissä majoittuu parhaillaan ulkomaalaisia työntekijöitä. Asuntovaunupaikoillakin on tapahtunut vilkastumista ja kyselyjä tulee koko ajan.

 

Lue lisää 18.11.2017 lehdestä