Itsekäs haiparvi sai ansaitsemansa

0
Marius van Andringa. Kuva: Mika Reinholm
Marius van Andringa jatkaa Korihaiden paidassa kauden loppuun asti. Kuva: Mika Reinholm

Marius van Andringa kirjoitti ottelun jälkeen koko kauden mittaisen sopimuksen ja on nyt siis Korihaiden mies. Siinä olivatkin kaikki positiiviset uutiset keskiviikon pelin tiimoilta.

Korihait ei hyödyntänyt mahdollisuuttaan nousta sarjan keskikastiin ja tappio tuli pahimmalla mahdollisella tavalla. Omalla työmoraalin puutteella ja ylimielisyydellä.

Lapuan Kobrat teki työtä yhdessä, puolusti esimerkillisesti ja taisteli kaksinkamppailutkin. Haiparvi taas yritti vuorotellen yksin, laiminlöi puolustusvelvoitteita eikä taistelutahtoakaan löytynyt. Näin sarjajumbo kuritti petokalaa lukemin 70-90.

Korihait on yrittänyt löytää harmoniaa omaan puolustuspeliinsä, mutta homma ei tunnu etenevän. Järjestäen jokainen joukkue takoo vähintään 90 paunaa taululle. Van Andringan oma pelaaminenkaan ei vakuuttanut, mutta joukkuepuolustukselle mies latasi täyslaidallisen.

-En ole ikinä pelannut joukkueessa, joka puolustaa näin huonosti. Yhdellä screenillä pääsee joka kerta korintekoon. Emme ole edenneet yhtään tässä asiassa, van Andringa puhisi.

Petokala on elänyt hyvän hyökkäyksen kautta, mutta tällä kertaa itsekkyys pilasi koritalkoot. Juan Pattillo saalisti korkeimman pistemäärän 19, mutta syöttöjä ei miehen kädestä tahdo irrota ja keskimatkan hyppyheitoista valtaosa livahti ohitse. Pattillolla oli myös turhan usein asiaa tuomareille.

Chaz Williams nakutti 13 pinnaa ja antoi viisi syöttöä. Lantin toisella puolella oli puolustustyöskentely. Mies ei kyennyt antamaan kunnollista painetta Lapuan Lucas Woodhouselle, joka puhkoi haipuolustusta monin tavoin.

Suurimman osan omasta asenteestaan kentälle asti toivat Justus Kilpinen sekä Eero Lehtonen.