Kapteeni Kilpinen kiittää kannustuksesta

0
Korihaiden kapteeni Justus Kilpinen on sopeutunut hyvin Uuteenkaupunkiin. Kuva: Mika Reinholm

Justus Kilpinen on saanut parisen kuukautta tutustua Korisliigajoukkueen kapteenin rooliin. Tampereen poika ei ole katunut siirtoaan Uuteenkaupunkiin tai kipparin virkaansa, vaikka välillä on koeteltu kovaa. Vaikeat ajat näkyvät miehen mukaan ihmisten kasvoilla, mutta peleissä tukea tulee silti.

– Vaikka meillä on ollut huonojakin kotipelejä, niin ihmiset ovat tulleet paikalle kannustamaan. Iso kiitos siitä joukkueen puolesta. Viime kotipeli (Pyrintöä vastaan 59–115) oli häpeällinen. Lupaan, että lauantaina ei sellaista nähdä, Kilpinen latasi.

Ennen lauantain kotipeliä Katajaa vastaan Korihait pelaa keskiviikkona Kouvolassa.

Lue lisää 30.11.2017 lehdestä