Korihait jäi 42 pisteen päähän Kauhajoesta

0

Seitsemän minuuttia ja 20-6, puoliaika ja 59-22, täydet peliminuutit ja 118-76. Pelkästään näillä tiedoilla voi todeta, että vierasvoitto ei ollut samalla seinälläkään. Korihait jäi täysin Kauhajoen jalkoihin.

Joukkueen puolivillainen asenne kotipelissä perjantaina sai jatkoa myös vieraskentällä. Puolustusongelmat etenkin yhdellä yhtä vastaan tulivat entistä pahemmin esiin ja hyvin palloa liikuttava Karhu repi kaiken ilon irti.

Juan Pattillo (17p.) ja Sean O’Brien (14p.) olivat haiparven parhaat pistemiehet. Kun sarjapisteiden osoite oli jo avauspuolikkaalla selvillä, peliaikaa irtosi mukavasti kaikille ja myös pisteitä tuli joka miehelle. Pelinteko tökki. Chaz Williams sai peliaikaa alle 20 minuuttia ja Marius Van Andringa keskittyi heittämään itse heittopelin (heitot 2/13) ollessa kaukana toivotusta.

Joukkueen kapteeni Justus Kilpinen ihmetteli oman porukan aseettomuutta ja hengettömyyttä. Yhden positiivisen asian kippari löysi.

-Ainoa hyvä juttu oli, että kukaan ei loukkaantunut, kymmenen pistettä pussittanut Kilpinen muotoili.