Korihait turistireissulla Kouvolassa

0

Maajoukkuetauolta palannut haiparvi meni 0-2 johtoon Kouvojen vieraana. Siihen sitten loppuivat hyvät uutiset. Hieman myöhemmin tilanne oli 20-2 ja aito voitosta tappeleminen loppui jo ensimmäisellä neljänneksellä. Kouvot kuritti sekavaa petokalaa lukemin 105-67.

Haileirissä on enemmän mietittävää kuin laki sallii. Puolustus vuoti jälleen kuin seula ja uudet pelaajat Kenney Funderburk ja Quinton Chievous olivat samalla tasolla kuin debyyttipelissään. Kahden pelin perusteella kaksikon hankinta on täydellinen floppi. Lauantain Kataja-peli on kolmas koitos ja tämän jälkeen johtopäätöksiä voidaan tehdä jo enemmän.

Tällä hetkellä Korihaiden ykköspelintekijä on Vesa-Pekka Laine. Kuusi pistettä pussittanut Laine ei pysty ihmeisiin, mutta antaa takuuvarmasti kaikkensa.

Juan Pattillo säkitti lähes puolet (30p.) Korihaiden pisteistä. Paljon parjattu Pattillo ei nytkään syttynyt puolustuspeliin, mutta teki hyökkäyksessä oikeita ratkaisuja muiden epäröidessä. Marius Van Andringa (12p.) pääsi toisena pelurina kaksinumeroisiin.

Sean O’Brien loisti poissaolollaan, mutta ”vaihturina” kokoonpanoon palasi Mikael Herbert pitkästä aikaa. Herbert kasasi neljä pistettä.

Korihait kohtaa lauantaina Joensuun Katajan Poharilla.